Loading...

Køb Skovens Kaffe og støt miljøet og skovene med 5 kr. Køb her

Tænk, hvis du kunne redde skoven, mens du sad og drak kaffe!
Skovens Kaffe vision

Følg os og få de seneste nyheder fra Skovens Kaffe Se vores Facebook her

Nye Produkter

Mellemristet Honduras, 1 kilo
127,00 DKK875,00 DKK inkl. moms
Vælg muligheder

Nyheder

konkurrence på Naturlis Facebook.. ind og vind 😛 ... Se mereSe mindre

🎁KONKURRENCE ☕Vind 2 kg lækker kaffe Skovens Kaffe, Mellemristet Honduras, øko-fairtrade. (Hele bønner)Skovens Kaffe leverer dejlig øko-fairtradekaffe til virksomheder, mindre butikker og specialbutikker ☕ Der går 5 kr. pr. omsat kilo til samarbejdspartneren Verdens Skove. Verdens Skove arbejder med regnskovsbevarelse i mellem og syd-amerika. 👍Nu har du mulighed for at vinde 2 kg af den gode kaffeSådan deltager du:Skriv i kommentarfeltet, hvem du vil drikke kaffe med. Så kan I jo dele præmienVi trækker en heldig vinder den 29. juli.Så hold øje. Vinder du, så tagger vi dig i et svar til din kommentar og sender derefter en besked til dig. Skovens Kaffe kan bestilles af både private og af virksomheder via shoppen på hjemmesiden (fal.cn/38PnF). Skovens Kaffe har mindre forhandlere i Århus, København, Lyngby, Helsingør, Odense og på Samsø. Grundtanken bag Skovens Kaffe er, at forbrugeren kan støtte op om regnskovsbevarelse og derved også klimakampen ved hjælp af en simpel dagligdags handling, som at drikke en kop kaffe. --------------------------------------------------- Denne konkurrence er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook.

Se på Facebook

Skovens Kaffe (som jeg er storforbruger af) nydes med (naboens) BLODBØG, FIGENTRÆET, det eksotiske LINDETRÆ, ÆBLETRÆET, BLOMMETRÆET og det nyplantede værnetræ, nemlig en EG og selvfølgelig dræbersneglen, solsorten, skovduen, bladlusen, myren, edderkoppen, bien, humleudgaven, sommerfuglen og alle deres venner, hellig birma katten Bianca, løbehovedkaninen Snuske og min sprunget-ud-som-vild-med-vilje-grønne-fingre kæreste Jeppe i det høje dovne græs omkring kolonihavehuset i Kvistgård, mens vores sammenbragte flok af supersøde og max sommerferieudfordrede unger og mine to bonusbørn sover dejligt længe, så vi kan nyde kaffen og duften af omgivelserne i det fri uden spørgsmål som 'hvor er min oplader', 'hvem har taget mine bog', 'hvorfor er der ikke mere juice', 'hvad er der til morgenmad', 'hvornår laver I mere syltetøj'...

4 dage siden   ·  1
Avatar

Min søn Jonas. Både han og jeg elsker kaffe og helst drukket meld god samvittighed ☕️☕️

5 dage siden
Avatar

Comment on Facebook


Når du køber kaffe her, sender vi 5 kroner pr. kilo videre til Verdens Skove. Det giver ikke alene en bedre smag i munden, hver fem’er redder også 23 kvadratmeter regnskov fra udryddelse.